Brocante meubelen

Naast de verkoop van brocante accessoires, restylen we ook oude meubelen. Hierbij werken wij met de Annie Sloan krijtverf, waar wij ook stockist van zijn. Met deze verf kunt u op een gemakkelijke, snelle en creatieve manier uw eigen meubel een nieuw leven inblazen. In onze winkel zijn nagenoeg alle brocante meubelen met de Annie Sloan krijtverf behandeld. Wilt u zelf aan de slag met de verf, dan kunnen wij u van een passend advies voorzien.
In onze winkel kunnen wij u verschillende brocante meubelen, kleuren en technieken laten zien. Daarnaast geven wij ook workshops. Hierbij leert u zelf te werken met de verschillende Annie Sloan producten, waaronder de verf en wax.
Wij hebben een wekelijks wisselend assortiment. Heeft u andere wensen voor brocante meubelen kom dan bij ons langs in de winkel.


Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende meubelen die wij op dit moment in de winkel hebben staan. De meubelen zijn allen door onszelf geschilderd met de producten die wij onze winkel aanbieden. Na het verven zijn alle meubels behandeld met de Annie Sloan Wax.

Voor meer informatie en foto’s van de meubelen kunt u ons mailen of kijk bij onze advertenties op marktplaats.
Meubelen kunnen tegen meerprijs en in overleg bezorgd worden.