Brocante bij de Buren

Brocante bij de Buren is een woonwinkel in een warme, landelijke stijl die gevestigd is in de Rijp (Noord Holland). U kunt bij ons terecht voor romantische, sfeervolle woonaccessoires en brocante meubelen. Denk hierbij zoal aan verlichting, emaille, serviesgoed, spiegels, glaswerk, koffers en kisten, bijzettafeltjes, nachtkastjes en grotere (buffet)kasten. De winkel kunt u betreden door bij Tweedehandswinkel Steenhof naar binnen te gaan, wij zijn twee winkels in één.

Let op, wij zitten aan de kant van het tankstation. Wij zijn altijd open op de rechts-aangegeven openingstijden, tenzij duidelijk van te voren aangekondigd. Mocht u tijdens de openingstijden voor een dichte deur lijken te staan, dan staat u waarschijnlijk aan de verkeerde kant van het gebouw!

Het aanbod van Brocante bij de buren wisselt regelmatig doordat we van veel spullen maar één exemplaar hebben. Dit maakt ieder item uniek, en regelmatig binnenlopen is daarom ook een aanrader!

Naast alle brocante spullen, restylen wij (oude) meubeltjes. Hierbij werken wij met de krijtverf van het merk Annie Sloan, waar wij stockist van zijn. Met deze verf kunt u op een gemakkelijke, snelle en creatieve manier uw eigen meubel restylen. In onze winkel zijn nagenoeg alle meubelen met deze krijtverf behandeld. Wilt u hiermee zelf aan de slag, dan kunnen wij u van een passend advies voorzien. In onze winkel kunnen wij u verschillende meubelen, kleuren en technieken laten zien. Ook verkopen wij alle kleuren krijtverf van Annie Sloan, de wax, boeken, kwasten en andere toebehoren. Kortom bij Brocante bij de buren kunt u vinden wat u zoekt.

Brocante bij de buren is een zusteronderneming van Tweedehands winkel Steenhof en Boedelzorg Steenhof, woningontruimbedrijf.  Brocante bij de Buren en Tweedehandswinkel Steenhof zijn samengevoegd tot één winkel, waarbij u al onze goederen kunt vinden. U vindt hier meer dan 450 m2 aan geselecteerde leuke spullen, in verschillende stijlen. Het assortiment wordt dagelijks aangevuld. Kijk ook eens op onze andere website.

annie sloan logo  Annie Sloan - Stockist logos - Workshops - Duck Egg Blue

img_8240

assortiment_brocante_bij_de_buren

chalk_paint_brocante_bij_de_buren